Rágcsálóirtás Miskolc

  

telefonja 06-20 2374592

Rágcsálóirtás megrendelése gazmester@agl.hu

 

Rágcsálóirtó szakembereink végeznek rágcsálóirtást Miskolc.  Rágcsálóirtást vállalunk nem csak Miskolcváros területén hanem a környező településeken is. Ügyfeleink közé tartozik sok Miskolcon működő vendéglátó egység és élelmiszer bolt. Az összes szükséges engedéllyel rendelkezünk és az engedélyezési leirtakban meghatározottak szerint dolgozunk Miskolcon is

Felhívjuk Miskolc lakóinak figyelmét hogy a rágcsálóirtás a saját telkükön a tulajdonosok feladatai közé tartozik . Az élelmiszert forgalmazó és raktározó vállalkozásoknak Miskolc városában is megelőző jelleggel rágcsálóirtási kötelezettségük van. Szívesen állunk rendelkezésre a Miskolc területén kívüli megrendelőknek is!.

A megrendelőink kívánságára átadjuk a Miskolc városában elvégzett rágcsálóirtási dokumentációkat mely igazolásként szolgál esetleges hatósági ellenőrzések alkalmával. Rágcsálók irtása miskolci élelmiszer előállító- és forgalmazó egységekben! Vendéglátóhelyek rágcsálóirtása Miskolcon, rágcsálóirtás Miskolci közintézményekben,Rágcsálóirtás miskolci társasházakban.

A miskolci régcsálóirtáshoz kulccsal nyitható és zárható rágcsálóirtó etetőállomásokkal történik.A rágcsálóirtószer szóródásmentes anyag! A rágcsálóirtás során az etetőhelyekre legjobban megfelelő, a rágcsáló számára leginkább vonzó hatású rágcsálóirtó anyag kerül kihelyezésre.